Tuesday, 21 January 2014

Pengalaman Berharga Sepanjang 2013..

Assalmualaikum kawan2 sekalian..hehehehe  *bajet macam ramai je yang baca blog ni kan.. hee uihh blog ni bukan je bersawang malah berhabuk dan berdebu..tiup pun tak hilang jugak ni.. *fuhhh fuhhh tiup sekuat hati..haha maaf sebab dah lama tak hupdate blog ni..bukan malas.. tapi masa tak mengizinkan.. pengalaman yang tak dapat dilupakan sepanjang 2013..hmmm  rasa-rasa apa ye? *garu-garu kepala... hee macam-macam yang dah ana lalui..daripada yang manis sampailah yang pahit..macam-macam.. tapi pengalaman yang paling ana tak boleh lupa ialah bekerja di Jabatan Pembangunan Kemahiran dekat Putrajaya.. even pekerja sambilan je pun ana dapat satu pengalaman baru yang sangat menarik.. dekat situlah ana kenal dengan macam-macam karenah orang yang bekerja ni.. ada yang menyokong.. ada yang mengata di belakang.. ada yang membodek bos.. ada yang depan cakap lain belakang cakap lain dan macam-macam lagi lah.. tapi tu semua dugaan yang Allah bagi kepada ana sepanjang ana kerja dekat situ..

Sepanjang tempoh 6 bulan dekat JPK ana gembira sangat sebab kebanyakan orang sekeliling baik dengan ana.. mula-mula memang lah kan pandang ana sebelah mata tapi bila lama-lama seronok sangat.. bila duduk di bawah bahagian pentadbiran ni macam-macam event kena pergi.. dari situ pengalaman paling manis yang tak dapat ana lupakan.. terima kasih warga JPK sebab selama ni dah banyak tolong ana..n\beri tunjuk ajar dan bimbingan..daripada ana zero..tak tahu apa-apa pasal office sekarang ni adalah sikit untuk dijadikan satu advantage buat ana bila nak apply kerja tetap nanti.. ^_^ *ana masukkan sedikit gambar ye..heetengoklah betapa seronoknya ana..


office JPK

bahagian ana bekerja.. ^_^

bos ana..even selalu ada kerja luar dia tak pernah lupa anak-anak buah dia..
En. Omar the best!!! 

event Jamuan Hari Raya JPK.. orang-orang pentadbiran..

orang yang paling sporting dalam office.. Khairool Aziman.. hehe

bersama CC Anita.. Kak Tie.. Kak Farah..

ana suka akak ni..akak paling cantik dekat office.. hehe Kak Ieda.. ^_^
event KEKK di MAEPS..

bersama PSH-PSH yang lain.. ^_^

geng PSH di JPK..

hehe.. yang tu je yang mampu ana masukkan kali ni..sekadar perkongsian sedikit dari ana.. in shaa Allah nanti ana masukkan lagi.. even sekejap je ana dekat JPK pengalaman yang ana dapat sangat berharga.. terima kasih warga JPK.. terima kasih sangat-sangat.. ^_^ <3 wassalam..











1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete