Saturday, 8 December 2012

Sahabat-Sahabat ^_^

Assalamualaikum hai hai hai peeps!!!! kita jumpa lagi ekk..ana tengah tak busy ni boleh lah ana hupdate blog ni..kalau tak memang tak sempatlah kan..ana busy nanti..maklumlah nanti ana sibuk dengan assignment yang berlambak and test lagi..hurmmm *sigh okay..sekarang kita lupa sekejap pasal assignment *sekejap je lah..kikikiki :) kali ni ana nak cerita pasal sahabat-sahabat ana..RINDU SANGAT!!!! lama kot tak jumpa dorang.. :'( sedih..nak-nak sekarang ni kebanyakan dari dorang dah sambung belajar..lagi susahlah ana nak jumpa dorang..waaaaaaaa sedih!!!! nak kenal tak dengan sahabat ana..jap ekk..ana uploadkan gambar dorang.. ^_^

firstly..ni lah sahabat baik ana..FARAHAH KUSSENAN nama dia..comel kan?? ^_^ kami dah kenal lebih kurang 8 tahun dah..baik buruk semua ana dah tau..biasalah kita semua masing-masing ada baik buruknya..tapi yang buruk tu lah menjadi penguat persahabatan kami..kami saling memahami..serius ana happy sangat bila ana dengan Farahah..dia boleh buat ana tersenyum bila ana sedih..boleh buat ana ketawa bila ana ditimpa masalah and yang paling penting Farahah tak pernah marah kalau ada perbuatana ana yang menyakitkan hati dia..Farahah seorang yang sangat tabah.. ^_^ ana sayang sangat Farahah..ana harap ana dengan Farahah akan berkawan hingga ke Jannah..insyaALLAH..

ha...yang ni pulak ADYPUTRA SINAGA..hehehehe comel kan kami?? kami takde apa-apa ekk..kami hanyalah kawan..Adyputra ni sangat kelakar..ana suka sangat kawan dengan dia..bila ana tension je ana suka kol dia..dia paham sangat dengan ana..hee dia selalu kacau ana..kalau orang tak tahu yang kami ni kawan mesti orang ingat kami ni "couple" hehehe yelah kami sangat rapat..sangat-sangat rapat..yang Adyputra ni pulak suka sangat manja-manja dengan ana..gedik sangat dia ni..heee ^_^ apa pun yang penting ana dengan dia kawan..yang tu terbaik buat kami masa sekarang ni..ana sentiasa doakan dia supaya dia berjaya dunia akhirat..aamiin...

ha..yang comel-comel ni pulak sahabat-sahabat ana masa sekolah menengah..yang sebelah kiri sekali tu Farahah.. *dah kenal kan tadi..hee yang sebelahnya pulak..yang tinggi tu nama dia NADIAH HAMZAH..dia sekarang ni belajar dekat UIA..seronok kan?? degree dah dia sekarang..ana panggil dia Nanad..sebab nama ktorg sama..hee Nanad ni dari dulu sampai sekarang sama je perangai dia..still dengan perangai dia yang kelam-kabut *but comel ^_^ dia kalau apa-apa suka sangat cerita dengan ana..dia dah anggap ana ni macam kakak dia..sebab ana ni tua 7 bulan dari dia..hee ana harap Nanad boleh buat yang terbaik kat UIA..ana tahu Nanad boleh..jangan stress ye..ana selalu doakan Nanad..gud luck yunk.. <3 ok..yang hujung sekali sebelah kanan tu pulak..SAKINAH AZHAR..Kina ni sangatlah riuh and bising..suka sangat kawan dengan dia..kalau dia ketawa mak aiiii bergegar dunia..hahahaha dia sangan sempoi tak kiralah dengan siapa-siapa pun..senang sangat kawan dengan dia..hihihi Kina sekarang ni tengah tunggu tawaran belajar..dia baru je habis STPM baru-baru ni..sabar ye Kina..ana doakan Kina cepat sambung belajar and boleh degree dengan Nanad,, ^_^ <3 u Farahah, Nanad and Kina.. *miss them badly :'(

okay..yang budak comel dua orang ni pulak tersangatlah rapat *masa sekolah dulu but now masing-masing dah jauh.. yang sebelah kiri tu nama dia NORDINA SHARIF..comel je dia..kecik je orangnya..tapi tersangatlah bising..kalau bercakap mengalahkan orang yang besar lagi dari dia..kikikiki Dina ni pulak belajar dekat UiTM, Johor..amik kos banking.. jauh kan?? rindu sangat kat budak kecik ni..dah lama dia menghilang..tak contact ana pun..sedih je..ana telefon tak pernah nak angkat..mesej lagilah..sedih.. ana rindu nak borak-borak panjang dengan Dina tapi Dina sibuk..ana paham..nanti lepas kita grad kita lepak-lepak ye..miss u.. :'( yang sebelah kanan tu pulak NUR'EZA ZAINAL..haaaa!!! Eza ni tersangatlah kelakar..kalau duduk lepak dengan dia..tak pernah kering gusi..asyik dengar dia buat lawak je..hahaha apa benda yang keluar dari mulut Eza mesti buat kami semua gelak..ana rindu nak dengar Eza buat lawak..hee Eza ni pulak belajar dekat Politeknik Kelantan..amik  kos ukur bina bahan.. *rindu rindu

okay yang tengah tunduk tu nama dia MUSTAFA AHAMAD.. *ignorekan yang sebelah kanan tu ekk..sorry lah Ady..kau glamour jap..hee yang si Mustafa ni pulak..ana lama gila tak dengar cerita dia..lagi lama dari Dina..ana tak tahu dia buat apa sekarang belajar ke keje ke..diam terus..kawan-kawan ana cakap dia keje sekarang..tapi tak tahu kat mana..takpelah ana paham dia mungkin sibuk sekarang..takpelah..ana harap Mus tak lupa kami dah lah..dah lama kawan kan..sayang kot..huhuhu ana suka kawan dengan Mus ni..kelakar ada..garang ada..tegas kadang-kadang..dari form 3 sampailah form 5 ana sekelas dengan dia..perangai dia semua ana tahu..hahahaha ^_^ rindu sangat nak kenakan dia..hehehe ana selalu doakan Mus sihat and bahagia dengan orang tersayang..ana dengar Mus nak kahwin..nanti jangan lupa ajak ana ekk..ana rindu sangat-sangat nak lepak-lepak dengan Mus.. :'( 



p/s: lately selalu teringatkan korang semua..MISS YOU ALL BADLY!!!! hope satu hari nanti kita dapat jumpa..nad selalu doakan korang dapat apa yang korang impikan dalam hidup korang.. ^_^ jangan lupakan nad ekk..nad sayang korang sangat-sangat..korang sahabat terbaik pernah nad ada and jumpa.. <3 <3 

-NADTASYA-






1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete