Wednesday, 2 April 2014

Belajar online business lah pulak.. ^_^

Assalamualaikum.. ada sape-sape tak yang pernah involve dalam online business? hee ana baru je nak melibatkan diri.. sikit-sikit lah kan.. in shaa Allah mana nak tau ada rezeki dekat sini kan.. okay lah.. kita straight to the point.. kihkih :P ana nak cerita mengenai produk kesihatan.. pernah dengar Doublestemcell? kejap ana masukkan gambar kejap.. hee 


haa.. ni lah Doublestemcell.. alhamdulillah sejak ana amalkan ni.. ana punya migrain dah kurang.. darah tinggi ana pun okay.. ana tak mudah letih.. and senang sangat nak bangun pagi.. ni bukan produk untuk kurus ye.. nope nope!! hehe ni lebih kepada kesihatan kita.. in shaa Allah kalau kita bantu diri kita Allah tolong permudahkan.. jangan risau.. produk ni ada jaminan.. dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.. 

kelebihan produk ni? ehh macam-macam tau.. kejap ehh ana listkan.. :D

kebaikan Double Stem Cell untuk semua

Membantu mengurangkan kedutan pada kulit terutama kulit muka. 
Membantu menguatkan sendi dan tulang. 
Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit. 
Membantu bertindak sebagai anti penuaan dan antioksidan untuk 
        menjaga kesihatan dan jantung. 
Mengurangkan risiko kanser. 
Membantu meningkatkan daya penyerapan kolagen oleh badan. 
Membantu merangsang badan bagi menghasilkan lebih banyak kolagen 
       tersendiri. 
Membantu menjadikan kulit gebu, halus, licin, anjal dan menjaga 
       kelembapan kulit agar kulit sentiasa segar dan bermaya. 
Melindungi kulit daripada terkena cahaya UV berlebihan yang boleh 
       merosakkan sel-sel kulit


ni pulak cara nak makan Doublestemcell ni.. haaa ada cara tau.. kena tau jugak.. :)



















KEAHLIAN PERCUMA
DAFTAR KEAHLIAN
Peluang anda untuk memajukan diri dari segi ekonomi terbuka luas dalam syarikat Phytoscience. Semua individu yang berumur 18 tahun ke atas boleh mendaftar sebagai ahli untuk mendapat harga diskaun yang hebat. Terdapat 3 pilihan status yang ditawarkan dalam pendaftaran iaitu :

SILVER ( MINIMUM PEMBELIAN RM270 )

GOLD (PEMBELIAN PRODUK SEBANYAK RM1620)

MOBILE ( PEMBELIAN PRODUK SEBANYAK RM5400)


SYARIKAT
MAKLUMAT SYARIKAT
Phyto Science Sdn Bhd HQ Address: PHYTO SCIENCE SDN BHD (1013730P) (AJL932039) Block B, 5-1-4, Megan Salak Park, Jalan 1/125e, Desa Petaling, 57100 Kuala Lumpur. Tel: +603 9054 5250 Fax: +603 9054 6250 Email:info@iphytoscience.com

Product Liability Insurance RM3,000,000.00
MSIG insurance policy number: SM-08541934-PRL

KKM reference number
Our product DOUBLE stemcell from KKM reference number is KKM-163/S/25 Jld.214.


PENGUMUMAN
PENGUMUMAN
Berkenaan isu Halal produk Double Stemcell :
Perkara ini dianggap selesai setelah Pihak JAKIM dan Phytoscience Sdn Bhd telah bermesyurat bersama pada tarikh 22 Januari 2014. Diputuskan tiada kesalahan yang dilakukan pihak Syarikat dan tiada Denda sebanyak RM200 ribu dikenakan seperti yang disebarkan sesetengah pihak di laman web dan blog. Pihak syarikat hanya perlu mencetak Manufactured by Bioalpha International Sdn Bhd & Marketing by Phytoscience Sdn Bhd di kotak produk. Dengan ini, tiada lagi isu halal....ALHAMDULILLAH..


opsss lupa nak bagitau..if nak tau lebih details add facebook ana ye.. nnt ana cte lagi details..tekan je link facebook ana tu ye.. :D okay.. Assalamualaikum kawan-kawan.. ^_^ syukran..





1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete