Thursday, 11 October 2012

Mimpi??

Assalamualaikum sahabat-sahabat semua..hihihi ishhh ishhhh lamanya ana tak hupdate blog ni..berhabuk gila..puhhh puhhh hilanglah semua habukk!!! *tiup tiup laptop ^^, hurmmm kali ni ana nak cerita pasal MIMPI??? apa yang kalian fikir kalau ana cakap pasal MIMPI?? hehehe seram tak seram tak??? hahaha takde papelah just ana beberapa hari ni dok mimpi pasal someone ni..padahal dah lama kitaorang tak contact or jumpa..adakah ini rindu??? kwang kwang kwang *amboi gatai no

serius owh..bila teringat mimpi tu mesti rindu dekat dia..kawan ana masa ana darjah 6.. 8 tahun dia dah tinggalkan ana..kawan lama yang tak dapat ana lupakan..banyak kenangan pahit manis ana dengan dia..tapi sayang ALLAH lebih sayangkan dia daripada ana sayangkan dia..ana kena tabah..ana harap sangat dia ditempatkan di syurga..insyaALLAH.. ^^, dah dah..jangan tulis lebih-lebih..nanti nangis..hihihi

p/s: sedekahkan AL-FATIHAH buat kawan ana ye sahabat-sahabat.. ^^, semoga dia ditempatkan di kalangan orang yang beriman..insyaALLAH..

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete